Video opnamen Huisarts in opleiding

Vanuit de universiteit Maastricht worden huisartsen in opleiding gefilmd met video coaching, om te evalueren hoe zij de consulten met de patienten uitvoeren. Aangezien wij een opleidingspraktijk zijn, zal dit dus ook in onze praktijk gebeuren.

Huisarts in opleding S. Claus zal u vragen om toestemming hiervoor, mocht u bij hem op consult komen. Als u niet wilt dat uw consult wordt opgenomen, zullen wij dit ook niet doen. Maak u wensen kenbaar bij hem. Uiteraard zullen wij met zorgvuldigheid en uitsluitend bedoeld voor trainingsdoeleinden, omgaan met deze beelden.

Huisartsenpraktijk Hoeks

040 25 34 502

Ma, Di, Do en Vrijdag
8:00-12:30 uur
14:00-17:00 uur

woensdag 08:00-12:00 uur

Druk 1 bij spoed

Klik hier voor ons patiënten portaal

Huisartsenpost


Praktijk nieuws