Praktijk nieuws

Corona vaccinaties maart 2021

Op  5 maart starten wij in de praktijk met het vaccineren van de patiënten die in 1956 of 1957 geboren zijn. Als u in deze leeftijdscategorie valt, krijgt u komende week een uitnodiging via de praktijk. De tweede prik zal op 28-05-21 worden gegeven aan dezelfde groep patienten.

Mensen geboren voor 1956 worden via de GGD opgeroepen, waarbij de planning nu nog niet bekend is. U krijgt vanzelf via de GGD te horen als u aan de beurt bent.

Op dit moment krijgen onze assistentes heel veel vragen over het corona vaccin. Wij willen u vragen om met deze vragen naar de website van het RIVM te gaan. Daar vindt u een antwoord op alle vragen. Ook op thuisarts.nl en de website van rijksoverheid vindt u de nodige informatie.

Heeft u vragen over het coronavirus en de maatregelen? U kunt dan terecht bij het publieksinformatienummer 0800 - 1351 (tussen 08:00 en 20:00 uur).

https://www.rivm.nl/coronavirus-covid-19/vaccins

https://www.thuisarts.nl/vragentest/corona

https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-vaccinatie

Open inzage medisch dossier patient

Open inzage medisch dossier patient

Elektronische inzage in uw dossier
Met ingang van 01-07-2020 heeft u recht op een elektronische inzage in uw dossier. Recht op inzage heeft u al langer, maar nu kan het ook elektronisch.
Dat kan op verschillende manieren:
- Een digitaal afschrift wat naar u gestuurd wordt. U ontvangt dan een afschrift in pdf formaat.
- Online inzage, dit kan voorlopig alleen nog op de praktijk aangezien aangezien het via PGO pas in juli 2021 klaar is en de praktijk geen patiënt portaal heeft. Aangezien we mogelijk over gaan op een ander Huisarts Informatie Systeem.

Wat is het project OPEN

Protocol thuis bloeddruk meten

Protocol thuis bloeddruk meten.

Klik hier om de PDF te downloaden.corona virus

Privacy

Huisartsenpraktijk Hoeks draagt zorg voor uw privacy. Op onze website www.huisartsenpraktijkhoeks.nl kunt u het privacyreglement van de praktijk lezen en hier vindt u informatie hoe wij voldoen aan de AVG,  de nieuwe wet ter bescherming van privacy en persoonsgegevens. Heeft u hier vragen over? Dan horen wij het graag!